02 / 24 60 892
076 202 528

 

 

 

СЕЗОНСКИ ПРЕВОЗ – АЛБАНИЈА ЛЕТО 2017

ВАЛОНА – САРАНДА - КСАМИЛ

 

ТЕРМИНИ ОДЕЊЕ

ТЕРМИНИ ВРАЌАЊЕ

ЈУНИ

10.06; 15.06; 20.06; 25.06; 30.06

16.06; 21.06; 26.06

ЈУЛИ

05.07; 10.07; 15.07; 20.07; 25.07; 30.07

01.07; 06.07; 11.07; 16.07; 21.07; 26.07; 31.07

АВГУСТ

04.08; 09.08; 14.08; 19.08; 24.08; 29.08

05.08; 10.08; 15.08; 20.08; 25.08; 30.08

СЕПТЕМВРИ

03.09; 08.09; 13.09

04.09; 09.09; 14.09

 

ЦЕНОВНИК:

 

ВАЛОНА

САРАНДА

КСАМИЛ

RT

OW

RT

OW

RT

0W

СКОПЈЕ

45€

35€

55€

45€

55€

45€

ВЕЛЕС

45€

35€

55€

45€

55€

45€

ПРИЛЕП

43€

33€

53€

43€

53€

43€

БИТОЛА

43€

33€

53€

43€

53€

43€

СТРУГА

40€

30€

50€

40€

50€

40€

 

 

Место на поаѓање

Час на поаѓање

Час на враќање

Скопје

Дрво Декор

19.30 час

Ксамил – 14.00

Велес

Бензиска Макпетрол

20.30 час

Саранда – 14.30

Прилеп

Стара Автобуска

22.00 час

Валона – 18.30

Битола

Спортска сала

23.00 час

 

Струга

Бензиска Макпетрол

00.00 час

 

 

НАПОМЕНА:

  • Цените се однесуваат по лице за дадените термини
  • Деца од 0 – 2 год. бесплатно ( НЕ КОРИСТАТ СЕДИШТЕ )
  • Деца од 2 – 10 год – 50%
  • Патувањето е само со лична карта преку граничен премин Ќафасан.

 

АГЕНЦИСКА ПРОВИЗИЈА: 20 %