02 / 24 60 892
076 202 528
Ксамил Сместување

ВИЛА “ KLEA “ – КСАМИЛ

Вилата се наоаѓа на 250 м оддалеченост од PARADACE BEACH. Вилата е нова градба со соптвен паркинг, располага со 1/2, 1/3 студиа и 1/5 апартмани, комплетно опремени со сопствена кујна, сопствено купатило, ТВ и балкон.

ЗА ЦЕЛОСНА УПЛАТА ДО 01.05.2016 – 10% ПОПУСТ !!!!

*ИНДИВИДУАЛЕН ЦЕНОВНИК

Тип на студио

Јуни

01.06-30.06

Јули

01.07-30.07

Август

01.08-30.08

Септември

01.09 – 20.09

1/2 STUDIO

24€

28€

30€

20€

1/3 STUDIO

26€

30€

32€

22€

1/5  APP

30€

40€

40€

30€

НАПОМЕНА:

 • Цените се дадени за наем на студио или апартман од ден
 • Превозот не е вклучен во цената
 • Користење на климата е вклучено во цената
 • Бројот на ноќевања е по барање на клиентите, минимум 5 ноќевања.
 • Сместување во студиата/апп во 13 час, а напуштање во 10.00 час
 • Цените се изразени во ЕВРА, за уплата во денарска противредност 1€ = 62 мкд.
 • Цените на превозот Скопје – Ксамил – Скопје изнесува:

-          ВОЗРАСНИ: 60 €

-          Деца од 2 до 12 години: 45€

-          Деца до 2 години: БЕСПЛАТНО(не користи седиште)

*ПАКЕТ АРАНЖМАНИ ЈУНИ / СЕПТЕМВРИ

ТЕРМИНИ

5 ноќи и превоз

ТЕРМИНИ

10 ноќи и превоз

05.06 – 11.06

89€

05.06 – 16.06

125€

10.06 -  16.06

89€

10.06 -  21.06

125€

15.06 – 21.06

99€

15.06 – 26.06

135€

20.06 – 26.06

109€

20.06 – 01.07

145€

25.06 – 01.07

109€

25.06 – 06.07

155€

03.09 – 09.09

119€

03.09 – 14.09

145€

08.09 -  14.09

109€

08.09 -  19.09

135€

13.09 – 19.09

99€

13.09 – 24.09

125€

НАПОМЕНА:

 • Цените се дадени за 5 или 10 ноќевања со вклучен превоз ( ПО ЛИЦЕ )
 • 3 и 4 лице БЕСПЛАТНО , плаќаат само превоз 60€ - возрасни, 45 € - деца од 2 – 12 години.
 • Поаѓање за Ксамил во дадените термини во 22.30 час – Дрво декор, Скопје.
 • Користење на климата е вклучено во цената.
 • Цените се изразени во ЕВРА, за уплата во денерска противредност.
 • Сместување во студиата / апп во 13 часот, а напуштање во 10.00 час.


ВИЛА “ ENAD LUX “ – КСАМИЛ

Вилата се наоѓа Ксамил, на само 150 м. оддалеченост од првата плажа и 500 м од центарот на градот. Вилата располага со надворешен базен, WI – FI, вилата располага со 1/2, 1/3 студиа и 1/4 АПП комплетно опремени : ТВ, кујна, купатило, клима.

ЗА ЦЕЛОСНА УПЛАТА ДО 01.05.2016 – 10% ПОПУСТ !!!!

*ИНДИВИДУАЛЕН ЦЕНОВНИК

Тип на студио

01.06-30.06

01.07-30.08

01.09 -20.09

1/2 STUDIO

28€

35€

28€

1/3 STUDIO

29€

37€

29€

1/4  АПП

30€

40€

30€

 • Цените се дадени за наем на студио или апартман од ден
 • Превозот не е вклучен во цената
 • Користење на климата е вклучено во цената
 • Бројот на ноќевања е по барање на клиентите, минимум 5 ноќевања.
 • Сместување во студиата/апп во 13 час, а напуштање во 10.00 час
 • Цените се изразени во ЕВРА, за уплата во денарска противредност 1€ = 62 мкд.
 • Цените на превозот Скопје – Ксамил – Скопје изнесува:

-          ВОЗРАСНИ: 60 €

-          Деца од 2 до 12 години: 45€

-          Деца до 2 години: БЕСПЛАТНО(не користи седиште)

*ПАКЕТ АРАНЖМАНИ ЈУНИ / СЕПТЕМВРИ

ТЕРМИНИ

5 ноќи и превоз

ТЕРМИНИ

10 ноќи и превоз

05.06 – 11.06

129€

05.06 – 16.06

169€

10.06 -  16.06

129€

10.06 -  21.06

169€

15.06 – 21.06

139€

15.06 – 26.06

179€

20.06 – 26.06

139€

20.06 – 01.07

189€

25.06 – 01.07

149€

25.06 – 06.07

199€

03.09 – 09.09

139€

03.09 – 14.09

189€

08.09 -  14.09

139€

08.09 -  19.09

189€

13.09 – 19.09

129€

13.09 – 24.09

179€

НАПОМЕНА:

 • Цените се дадени за 5 или 10 ноќевања со вклучен превоз ( ПО ЛИЦЕ )
 • 3 и 4 лице БЕСПЛАТНО , плаќаат само превоз 60€ - возрасни, 45 € - деца од 2 – 12 години.
 • Поаѓање за Ксамил во дадените термини во 22.30 час – Дрво декор, Скопје.
 • Користење на климата е вклучено во цената.
 • Цените се изразени во ЕВРА, за уплата во денерска противредност.
 • Сместување во студиата / апп во 13 часот, а напуштање во 10.00 час.


ХОТЕЛ JONI 3*** - КСАМИЛ

Хотелот се наоѓа на 200м. оддалеченост од познатата Bora Bora плажа во Ксамил. Хотелот располага со дво, тро и четирикреветни соби, комплетно опремени со ТВ, купатило, клима , WI-FI, бар и ресторан.

Тип на сoба

Јуни

01.06-30.06

Јули

01.07-30.07

Август

01.08-30.08

Септември

01.09 – 20.09

1/2

18€

23€

25€

18€

НАПОМЕНА:

 • Цените се однесуваат по лице, без вклучен превоз
 • Сместување во собите е во 13 часот, а напуштање во 10 часот.
 • Цените се изразени во ЕВРА за плаќање во денарска противвредност 1€=62мкд.
 • Цените на превозот Скопје – Саранда - Ксамил – Скопје изнесува:
  - ВОЗРАСНИ: 60 €
  - Деца од 2 до 12 години: 45€
  - Деца до 2 години: БЕСПЛАТНО(не користи седиште)